Thuis

Dongguan Xianghe Paper Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

   China Dongguan Xianghe Paper Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Het Document Co., Ltd van Dongguanxianghe, in 2008 wordt gevestigd, is een professionele fabrikant belast met R&D, de productieverwerking, en de verkoop die. Wij hebben meer dan 10 jaar die ervaring manufacturering. Wij hebben teams ervaren met klant besproken en hebben betere oplossing verstrekt die. Wij zijn grote belangrijk aan werknemer opleiding en sociale verantwoordelijkheid.
Het Document Co., Ltd nadruk van Dongguanxianghe ondersteunt, milieuvriendelijke document puntenoplossing zoals beschermende beschermende materiële、 verpakkende de vakjes、 van de zakken、 gift document stootkussens en de reeksen van de partijgebeurtenis. Specifiek aan kwaliteitscontrole en uitstekende klantenservice.
Onze hoofdproducten zijn Honingraat Verpakkend Document, Kussendocument Stootkussen, Verscheurd Document, Giftvakje, Mailer-Zakken en kraftpapier-document broodje, enz. Alle producten zijn geschikt verschillend soort industrieel of economische sector.
Wij hebben octrooi, FSC en SGS testend certificaat voor steun onze producten. wij zullen meer certificaat steun voor onze producten aanvragen.
Wij hebben onze forwarder agentschappartner wat wij redelijke het verschepen kosten en de betere dienst kunnen krijgen. Wij kunnen ook wereldwijd uitgevoerd aan zoals Noord-Amerika, Europa, Azië en Oceanië, enz. Wij zijn welkome OEM/ODM-zaken en bereid met buitenlandse en binnenlandse klanten samenwerken om zaken te ontwikkelen. Wij zijn welkome nieuwe ontwikkelingsbespreking als u goed idee of ontwerp hebt. In de toekomst. Het Xianghedocument Co., Ltd is gebaseerd op het principe van „Eerlijkheid en Betrouwbaarheid, Voortreffelijkheid“

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Het Document Co., Ltd van Dongguanxianghe dat in 2008 vestigde. Het is een bedrijf met inbegrip van gediversifieerd voedsel verpakkingsdocument en het verpakkende document van de ambachtgift onderneming die R&D, productie, druk, het verven, verwerking en verkoop integreren. Het Document Co., Ltd van Dongguanxianghe is gebaseerd op het principe van „Eerlijkheid en Betrouwbaarheid, Voortreffelijkheid“ en is bereid met binnenlandse en buitenlandse fabrikanten samenwerken om wederzijds voordeel te zoeken en naar gemeenschappelijke ontwikkeling te streven.

img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Aantal werknemers : 20~100

Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 40% - 50%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Dongguan Xianghe Paper Co., Ltd Certificaten China Dongguan Xianghe Paper Co., Ltd Certificaten China Dongguan Xianghe Paper Co., Ltd Certificaten China Dongguan Xianghe Paper Co., Ltd Certificaten